Достава на вашите медицински униформи

Производите се секогаш безбедно спакувани, така што при транспортот немаат можност да бидат оштететни. Нарачателот е должен при приемот на пратката детално да ја провери и да воочи дали има некакви видливи оштетувања. Доколку се увидат било какви оштетувања и недостатоци веднаш да се пријави на лицето кое ја доставува пратката.
Сите пратки се осигурани од губење и оштетување при испорака до секоја адреса. При превземањето на пратката нарачателот е должен да ја потпише и испратницата од доставувачот и да задржи еден од примероците за себе како потврда за превземањето.
 За сите други информации контактирајте не на телефонскиот број 078/369-309 или преку email info@medicinskiuniformi.com
Доколку ви се потребни информации за статусот на пратката и терминот за нејзиното доставување, можете да ги контактирате директно и доставните служби КАРГО ЕКСПРЕС на 047 220 350 или 070 307 883. 
Цената за достава на пратката е одредена од страна на каргото и изнесува 100 денари.
 
Враќање на нарачка и/или промена на производ/и
 
Можна е замена на еден или повеќе производи кои сте ги нарачале. Се додека нарачката која ја имате направено не е пратена, може да се направи промена на истата, во случај да нарачката која веќе ја имате направено е пратена, може да се направи промени на истата по подигнувањето на порачката.
Во случај ако сте ја подигнале нарачката, а сакате да промените производ тогаш:
 1. Можна е замена за производ/и при што трошокот за транспортот за промена го плаќа купувачот.
 2. Ако е пратен погрешен производ од наша страна, промената на производот е на наш трошок.
 3. Промена на производи кои биле на промоција, акција, пакети или производи на чистење, може да се направи само во периодот додека истите понуди важат, доколку истите понуди се завршени не е можна никаква замена или промена.
 4. Доколку нарачката која сте ја направиле, била пратена од наша страна и вие не сте ја подигнале, истата нарачка се враќа, а со следната нарачка вие ќе имате дополнителни 200ден за транспорт за вратената нарачка, а нарачката која сакате да ја направите ќе мора истата да ја направите и платите преку нашата веб стран

плаќање

Сите наши производи можете да ги купите директно преку нашата веб страна www.medicinskiuniformi.com или да ги нарачате по телефон.
 
НАЧИН НА ПЛАЌАЊЕ
 
medicinskiuniformi.com ви овозможува да ја платите вашата нарачка со:
1. Онлајн купување е овозможено со платежните картички VISA, MasterCard и Maestro од било која банка во Р. Македонија
2. Во готово (при испораката на нарачката)
 
1. Онлајн купување
Купувајте онлајн. Продавниците се отворени 24 часа, колку сакате разгледувате и споредувате, а можете да купувате од удобноста на вашиот дом, работа или во движење по најдостапни цени со VISA, MasterCard и Maestro дебитните и кредитните картици.. Цел свет го прави тоа. Зошто не и Вие?
Се што треба да направите е да се зачлените на нашиот вебсајт за да можете да ги искористите сите придобивки за онлајн купување кои ги нуди нашата интернет страна. Внесете ги омилените производи во вашата кошничка и следете ги инструкциите за едноставиот начин за нарачување и плаќање.
По успешното завршување на вашата нарачка и/или наплата, за која ќе добиете автоматска потврда на вашата еmail адреса со која сте се регистрирале, во рок од 24 часа ќе бидете телефонски контактирани од нашата корисничка поддршка за детални информации и потврда на плаќањето и доставата на производот / производите.
 
2. Во готово (при испораката на нарачката)
Оваа опција ви овозможува да нарачате производ и при самата испорака на дадената адреса да го извршите плаќањето. Плаќањето при испорака на соодветната адреса се извршува исклучиво во готово. Во случај да примачот не е во состојба да ја прими пратката на наведената адресата, курирот е должен да остави известување за пратката.

Услови за користење

www.medicinskiuniformi.com  обезбедува интернет услуги преку својата интернет страница . Услугата се состои од обезбедување на информации, управување со содржини и вршење на финансиски трансакции. Условите за користење пропишуваат услови и правила за крајните корисници и се поврзани со користење на интернет страната www.medicinskiuniformi.com.

 1. Крајните корисници изјавуваат дека се согласуваат со сите Услови за користење и се согласуваат да ја користат интернет страната medicinskiuniformi.com во согласност со нив.
 2. Правото на користење на интернет страната е лично право на корисникот, и не може во никој случај да се пренесе на други физички или правни лица или било кој корисник овластен да потпишува во име на други поединци или правни лица.
 3. Крајниот корисник е лично одговорен за чувањето на доверливоста на лозинките, каде што тие постојат како такви.
 4. Крајниот корисник е запознаен со фактот дека понекогаш се доведува до прекин на услугите, или за настани кои се надвор од контролата на medicinskiuniformi.com и се согласува дека www.medicinskiuniformi.com не е одговара за било каква загуба на податоци што може да се случи за време на преносот на информациите на интернет.
 5. Крајниот корисник се согласува и прифаќа дека пристапот до Интернет понекогаш може да биде прекинат, привремено недостапен или исклучен.

 www.medicinskiuniformi.com го задржува правото во секое време да ги менува или прекине податоците во било кој сегмент на бизнисот, без ограничување вклучувајќи ја и содржината на неколку часа и опремата потребна за пристап или употреба на овој сајт. Покрај тоа, www.medicinskiuniformi.com може да престане да испраќа информации, или било кој тип на информации, може да се менува или да го прекине на било кој начин за пренос на податоци и може да се промени брзината на пренос на податоци, како и сите други карактеристики. Со користење на интернет страницата крајниот корисник се согласува дека е запознаен и се согласува со условите за користење. www.medicinskiuniformi.com на крајните корисници им препорачува:

Ако со условите за користење не се согласува, да се воздржат од употреба на оваа интернет страница.

www.medicinskiuniformi.com го задржува правото во секое време, и без претходна најава, ако смета дека е потребно, да откаже или модифицира било кој од наведените услови за користење и/или податоците за приватност. Се препорачува на крајните корисници од време на време повторно да ги прочитаат информациите содржани во Услови за користење и Полиса за приватност, за да бидат информирани за ваквите промени. Со континуирана употреба на интернет страната се смета дека крајниот корисник се согласува со новите измени на Услови за користење и Податоци за приватност.

Крајниот корисник е одговорен за стекнување и одржување на сопствената компјутерска опрема, вклучувајќи го целиот софтвер и хардвер кој го поседува и користи, како и друга опрема потребна за пристап и користење на интернет и сите поврзани трошоци.

www.medicinskiuniformi.com не е одговорен за било каква штета на опремата на крајниот корисник кои можат да произлезат со користењето на интернет.

Оваа интернет страна е во приватна сопственост. Сета меѓусебна комуникација и интеракција која се одвива преку интернет страната треба да биде во согласност со Услови за користење.

Крајните корисници без изречна писмена согласност од www.medicinskiuniformi.com не треба да ја користат оваа интернет страница за:

 1. да објавуваат или да пренесуваат било какви материјали кои се со заканувачка содржина или на било кој начин да ги кршат правата на другите
 2. да објавуваат или да пренесуваат било каков материјал кој по својата природа е незаконски, вулгарен, со навредливи и / или клеветнички пораки ја крши приватноста, или на било кој друг начин е непристоен во комуникацијата
 3. да објавуваат или да пренесуваат информации кои ги охрабруваат нелегалните активности
 4. да објавуваат или да пренесуваат информации кои ќе содржат реклама или било каква понуда чии производи и услуги не се во сопственост на medicinskiuniformi.com.
 5. Крајниот корисник не треба да ја користи оваа интрнет страна за рекламирање или да изврши било каков комерцијален, религиозно, политичко или не-комерцијален публицитет.

Сите материјали содржани на интернет страната www.medicinskiuniformi.com се ексклузивно право на www.medicinskiuniformi.com, или се користат со писмена дозвола од носителот на авторските права и на носителот на правата за трговски марки и / или дизајн. Секое копирање, дистрибуција, пренос, објавување, поврзување или на било кој друг начин модифицирање на оваа интернет страна без изречна писмена согласност на www.medicinskiuniformi.com е СТРОГО ЗАБРАНЕТО! www.medicinskiuniformi.com не е обврзан да го извести крајниот корисник, или да му помогне да се утврди дали материјалот е предмет на авторски права.

Прекршување на условите за користење можат да доведат до покренување на граѓанска постапка и / или на гонење против сторителите за прекршување на авторските права, заштитниот знак и права или правата на која било друга форма на интелектуална сопственост.

– Интернет страната содржи материјал заштитени со авторски права, заштитен знак, дизајн и други информации во кои се опфатени и информациите на крајните корисници или ентитети, вклучувајќи, но не ограничувајќи се на текст, софтвер, слики, видео клипови, графика, музика, звук, и целата содржина на интернет страната www.medicinskiuniformi.com, во согласност со македонските прописи.

– Крајните корисници не можат да ги изменат, објавуваат, пренесуваат, да учествуваат во трансфер или продажба, да создаваат изведени дела, или на било кој начин да експлоатираат било која содржина, во целост или во дел.

– Крајниот корисник може да ги превзема, печати и чува информациите и материјалите само за нивна сопствена употреба. Не е дозволено копирање, редистрибуција, реемитување, објавување или комерцијална експлоатација на превземениот материјал без предходна писмена согласност од www.medicinskiuniformi.com и носителот на авторските права.

– Крајниот корисник не смее на оваа интернет страна да поставува, објавува или на друг начин ги става на располагање било какви материјали кои се предмет на авторски права, заштитен знак или други права на интелектуална сопственост, без директна согласност на носителот на тие права.

– Крајниот корисник е исклучиво одговорен за било каква штета што може да резултира со прекршување на авторските права, заштитниот знак и друга злоупотреба на правата на интелектуалната сопственост, или било кои прашања кои произлегуваат во врска со објавувањето на таквиот материјал.

– Со поставување на материјали во јавниот дел на оваа интернет страна, крајниот корисник изјавува дека е носителот на правата на овие материјали и експлицитно и дозволува на www.medicinskiuniformi.com времено или просторно неограничено, бесплатно, постојано, неповратно, не-ексклузивно право и лиценца за користење, репродуцирање, модифицирање, адаптирање, објавување и дистрибуција на таков материјал (делумно или во целост). Крајниот корисник исто така дозволува на други крајни корисници кои што пристапуваат на право на гледање, или репродукција на овој материјал за нивна сопствена употреба. Со ова крајниот корисник и дава на право на www.medicinskiuniformi.com да модифицира, копира, објавува и дистрибуира било каков материјал достапен на крајниот корисник на интернет страната www.medicinskiuniformi.com.

Крајниот корисник изречно се согласува дека со користењето на интернет страната исклучиво е одговорен на крајниот корисник, така што www.medicinskiuniformi.com не гарантира за последиците кои можат да резултираат од употребата на оваа веб страна, или НА ТОЧНОСТА, ДОВЕРЛИВОСТА ИЛИ СОДРЖИНАТА НА НЕКОИ ИНФОРМАЦИИ, услуги или стоки направени преку оваа интернет страница.

Одговорност на крајниот корисник се однесува на сите штети или можни повреди предизвикани од било каква грешка, исклучок, прекин, бришење, дефект, доцнење во операција или пренос, компјутерски вирус, комуникациска пауза, кражба или уништување или неовластен пристап, измена или злоупотреба, раскинување на договорот, несоодветно однесување, небрежност или било која друга акција.

Крајниот корисник експлицитно потврдува дека www.medicinskiuniformi.com не се одговорни за било какви навредливи, несоодветни или незаконски однесувања на крајниот корисник или од трети страни и дека ризикот од штетата што може да се случи како резултат на она што се наоѓа на крајниот корисник.

Во никој случај www.medicinskiuniformi.com нема да биде одговорна за било каква штета што може да резултира од употреба, или за неможноста да ја користите оваа интернет страница. Крајниот корисник експлицитно потврдува дека условите на ова поглавје се применуваат на целата содржина на интернет страницата. Во прилог на горенаведените барања, www.medicinskiuniformi.com нема да биде одговорна, без оглед на причината или време траењето, за грешки, неточности, или други дефекти, несоодветност или неизвесност, на информациите содржани на оваа интернет страна, како и за било какво одложување или прекин во преносот на информации до крајниот корисник за било каква штета или загуба која произлегува од тоа.

www.medicinskiuniformi.com го задржува правото да модифицира, адаптира, промени, врши бришење или отстранување на било која содржина што се смета дека е несоодветна.

– Крајниот корисник прифаќа дека сите дискусии, коментари, приватни и јавни пораки, можат да бидат следени од вработените во www.medicinskiuniformi.com без нивно знаење или експлицитна дозвола.

– Крајниот корисник се согласува да ја обештети и да не ја смета за одговорна интернет страната www.medicinskiuniformi.com, да надомести за целосната штета и трошоците, вклучувајќи ги и правните трошоци, кои можат да произлезат од користењето на интернет страната од крајниот корисник.

www.medicinskiuniformi.com може да го прекине односот со било кој од крајните корисници во секое време.

www.medicinskiuniformi.com го задржува правото да ги прекине веднаш било кои лозинки или сметки на корисникот во случај на несовесно однесување од страна на крајниот корисник.

www.medicinskiuniformi.com е со регистриран заштитен знак на medicinskiuniformi.com и затоа сите права во однос на оваа тема се експлицитно задржани. www.medicinskiuniformi.com е регистриран домен на medicinskiuniformi.com . www.medicinskiuniformi.com не гарантира за точноста, комплетноста или корисноста на било која содржна, ниту за можноста за ПРОДАЖБА или ПРИЛАГОДУВАЊЕ ЗА КОЈА БИЛО ОДРЕДЕНА ЦЕЛ.

www.medicinskiuniformi.com не е одговорна за точноста или веродостојноста на мислење, совет или изјава која е објавена на интернет страната medicinskiuniformi.com, а не е овластено лице на www.medicinskiuniformi.com.

Под никакви околности www.medicinskiuniformi.com нема да биде одговорна за било каква загуба или штета која може да произлезе од она што крајниот корисник се потпира на информациите добиени преку интернет страната medicinskiuniformi.com. На крајниот корисник лежи одговорноста да се оцени точноста, комплетноста или корисноста на било која информација, мислење, став, совет или други содржини интернет страната www.medicinskiuniformi.com.

Седиштето на www.medicinskiuniformi.com е во Штип, Р.Македонија. Правни спорови кои можат да произлезат како резултат на користење на интернет страната (освен ако со посебен договор не е поинаку наведено) се под надлежност на Основен Суд Штип 1 во Штип.