За Нас

Кој сме ние

“mediciniskiuniformi.com” е текстилна компанија, фокусирана на креирање и нудење на понуди за едноставни решенија кои што ги задоволуваат текстилните потреби не само на резидентните и на деловните корисници, туку и на секој еден поединец кој е дел од медицината во нашето општество со цел унифицирање на медицинскиот персонал во Р.Македонија.

Фирма која 20 години работи во Р.Македонија во делот на текстилната индустрија со гордост ви ја преставува : 

“mediciniskiuniformi.com”

Како начин за комуникација и следење на светските трендови за купување.

Неколку збора за нас

Нашиот Тим

Во процесот за нашите медицински униформи да бидат со потребниот квалтит каков што залужува медицинскиот персонал работат голем број на луѓе.

Само неколку од нив  

team2 free img | | medicinskiuniformi.com

Драган Нацевски

Основач - Директор

team6 free img | | medicinskiuniformi.com

Бобан Нацевски

Директор

team3 free img | | medicinskiuniformi.com

Теодора Тодевска

Продажба

team4free img | | medicinskiuniformi.com

Мики Мароловски

Маркетинг

team5 free img | | medicinskiuniformi.com

Кети Хаџи Гркова

Дизајн

team1 free img | | medicinskiuniformi.com

Грета Кирова

Производство

globe free img | | medicinskiuniformi.com

Достава до вашиот дом

Достава до вашиот дом на вашата нарачка.
Купете си ја вашата медицинска униформа од комфорот на вашиот дом
Види
медицински униформи

Сертифициран Квалитет

Загарантиран квалитет на нашите продукти.
Сертифициран квалитет на медицинските униформи. Преземете го сертификатот
Преземи
tag free img | | medicinskiuniformi.com

Најдобра понуда за вас !

Нудиме најповолни цени на сите продукти.
Ви нудиме секоја недела нова специјална понуда. Сакате да ги дознаете ?
понуди
lock free img | | medicinskiuniformi.com

Безбедно плаќање

Загарантирана безбедност при плаќањето.
Загарантирана безбедност при плаќањето со помош на Casys.
Види

Понуди за сите медицински униформи

Дознајте ја неделната понуда и добијте медицинска униформа по најповолна цена !