Контактирај не

Ви требаме?
Јавете се.

++38978/369-309

++38978/396-686​

Прашања, Коментари? Кажете ни, ние ве слушаме.

Email: info@medicinskiuniformi.com

Тел : +38978/396-686
         
Понеделник до Сабота – 9:00 am to 7:00 pm
Недела – 10:00 am to 5:00 pm

Прати порака

Прашања, Коментари? Кажете ни, ние ве слушаме.

ќе ви одговореме на вашите прашања во најбрзо можно време

globe free img | | medicinskiuniformi.com

Достава до вашиот дом

Достава до вашиот дом на вашата нарачка.
Купете си ја вашата медицинска униформа од комфорот на вашиот дом
Види
медицински униформи

Сертифициран Квалитет

Загарантиран квалитет на нашите продукти.
Сертифициран квалитет на медицинските униформи. Преземете го сертификатот
Преземи
tag free img | | medicinskiuniformi.com

Најдобра понуда за вас !

Нудиме најповолни цени на сите продукти.
Ви нудиме секоја недела нова специјална понуда. Сакате да ги дознаете ?
понуди
lock free img | | medicinskiuniformi.com

Безбедно плаќање

Загарантирана безбедност при плаќањето.
Загарантирана безбедност при плаќањето со помош на Casys.
Види

Понуди за сите медицински униформи

Дознајте ја неделната понуда и добијте медицинска униформа по најповолна цена !