" Ние постоиме за Вас "

" Ние постоиме за Вас "

Медицинска Униформа “Клара”

1.400,00 ден

Медицинска униформа “Клара” која се состои од горен дел на преклоп во комбинација со друга боја и долен дел панталони со странични џебови. Изработена од високо квалитетен и пријатен материјал Алпака (Поливискоза) 180 g/m2.

Достава до вашиот дом

Достава до вашиот дом на вашата нарачка.
Купете си ја вашата медицинска униформа од комфорот на вашиот дом
Види
медицински униформи

Сертифициран Квалитет

Загарантиран квалитет на нашите продукти.
Сертифициран квалитет на медицинските униформи. Преземете го сертификатот
Преземи

Најдобра понуда за вас !

Нудиме најповолни цени на сите продукти.
Ви нудиме секоја недела нова специјална понуда. Сакате да ги дознаете ?
понуди

Безбедно плаќање

Загарантирана безбедност при плаќањето.
Загарантирана безбедност при плаќањето со помош на Casys.
Види

Понуди за сите медицински униформи

Дознајте ја неделната понуда и добијте медицинска униформа по најповолна цена !

Понуди за сите медицински униформи

Дознајте ја неделната понуда и добијте медицинска униформа по најповолна цена !