" Ние постоиме за Вас "

" Ние постоиме за Вас "

Медицински Мантил

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter

1,100.00 ден

Clear

Медицински краток мантил. Изработен од високо квалитетен и пријатен материјал Алпака (Поливискоза) 180 g/m2. Достапен во повеќе бои со руска јака и со класична јака. 

Достава до вашиот дом

Достава до вашиот дом на вашата нарачка.
Купете си ја вашата медицинска униформа од комфорот на вашиот дом
Види
медицински униформи

Сертифициран Квалитет

Загарантиран квалитет на нашите продукти.
Сертифициран квалитет на медицинските униформи. Преземете го сертификатот
Преземи

Најдобра понуда за вас !

Нудиме најповолни цени на сите продукти.
Ви нудиме секоја недела нова спеицална понуда. Сакате да ја дознаете ?
понуди

Безбедно плаќање

Загарантирана безбедност при плаќањето.
Загарантирана безбедност при плаќањето со помош на Casys.
Види

Понуди за сите медицински униформи

Дознајте ја неделната понуда и добијте медицинска униформа по најповолна цена !