" Ние постоиме за Вас "

" Ние постоиме за Вас "

Медицинска Униформа “Хигија”

1.500,00 ден

Медицинска униформа “Хигија” која се состои од горен дел со два преклопи и голема површина искористена за џебови и долен дел панталони со странични џебови, кои се затеснуваат надолу. Изработена од високо квалитетен и пријатен материјал Алпака (Памук+Поли+Ликра) 130 g/m2.

Достава до вашиот дом

Достава до вашиот дом на вашата нарачка.
Купете си ја вашата медицинска униформа од комфорот на вашиот дом
Види
медицински униформи

Сертифициран Квалитет

Загарантиран квалитет на нашите продукти.
Сертифициран квалитет на медицинските униформи. Преземете го сертификатот
Преземи

Најдобра понуда за вас !

Нудиме најповолни цени на сите продукти.
Ви нудиме секоја недела нова специјална понуда. Сакате да ги дознаете ?
понуди

Безбедно плаќање

Загарантирана безбедност при плаќањето.
Загарантирана безбедност при плаќањето со помош на Casys.
Види

Понуди за сите медицински униформи

Дознајте ја неделната понуда и добијте медицинска униформа по најповолна цена !

Понуди за сите медицински униформи

Дознајте ја неделната понуда и добијте медицинска униформа по најповолна цена !